Kamp


Kamp 2020

Wat is een kamp?

Ieder jaar gaat Chiro Trezebees op kamp van 11 juli tot 21 juli voor de oudsten: Tito's, Keti's en Aspi's (of anders gezegd, jongeren die in de middelbare school zitten) en van 14 juli tot 21 juli voor de kleinsten: Ribbels, Speelclubbers en Rakwi's (of anders gezegd, kinderen die in de lagere school zitten).
De eerste 3 dagen zijn de oudsten dan ook alleen op kamp. Dit noemen we het voorkamp. Vanaf 14 juli is het de ganse Chiro samen.

Op kamp gaan is samen met leeftijdsgenoten spelen, eten, slapen, avonturen beleven, zingen, grenzen verleggen. De dagen worden opgedeeld in een vast stramien.

Heb je schrik om je kleine spruiten te laten meegaan op kamp? De ervaring leert ons dat ze in die 7 dagen groeien, zowel letterlijk als figuurlijk. Ze leren samen werken, hun plan trekken, overeen komen, voor zichzelf zorgen, voor elkaar zorgen, ...

Chiro Trezebees probeert dit alles te organiseren tegen een schappelijke prijs. Een tweede, derde, vierde, ... kind per gezin krijgt telkens een beetje extra korting. We verwijzen daarom ook graag naar de ondersteuning die Stad Veurne biedt in de vorm van jeugdcheques.
Heb je toch nog vragen, stuur gerust een mailtje naar Kristien, de VB of spreek de leiding eens aan na een kindernamiddag.

In mei wordt op deze pagina, maar ook via fb en instagram een aankondiging gemaakt voor het komende kamp. Het kampthema, de kampplaats, het inschrijvingsformulier, de data voor het afgeven van de valiezen, wie wanneer vertrekt, een lijstje met dingen de je best wel en best niet meedoet op kamp, enz...

Hopelijk tot dan!

Trezebees, tope op kamp!