Inschrijven


Inschrijven

Klik hier om je kind in te schrijven

De uitnodiging voor de startdag vindt u rechts op de pagina bij UITNODIGINGEN

Schrijf hier je kind(eren) in voor het werkjaar 2022-2023! De inschrijvingen gebeuren kind per kind. Nadat we je inschrijvingen hebben ontvangen, sturen we je zo snel mogelijk een mail met ons rekeningnummer en het te betalen bedrag (dit kan enkele dagen duren).

Wij vragen voor het werkjaar 25 euro, per extra ingeschreven kind gaat daar 1 euro van af. (een gezin met bijvoorbeeld drie kinderen betaalt 25 + 24 + 23 euro)

Met het lidgeld betalen we onder andere de verzekering bij Chiro Nationaal, vieruurtjes, spelmateriaal en bepaalde activiteiten: zwemmen en strandspel. Voor het kamp, weekends en speciale activiteiten vragen we nog een extra bijdrage om bijvoorbeeld slaapplaats, vervoer en eten te betalen. Die kostprijs staat dan telkens op de uitnodiging van die activiteit.

Heb je vragen of problemen in verband met het betalen van dit lidgeld of het inschrijvingsgeld voor andere activiteiten, contacteer dan volledig vertrouwelijk onze volwassen begeleider (Kristien de Preter) via vb@chirotrezebees.be.

Stad Veurne biedt ook jeugdcheques aan. Hiermee kan je bij ons je lidgeld, inschrijvingsgeld voor kamp of kledij betalen.

Betalen doe je via overschrijving naar Chiro Trezebees BE35 7388 1204 6737 met vermelding van de voornaam en familienaam van je kind(eren).

Gelieve zo snel mogelijk te betalen, je kind is pas verzekerd als de betaling voltooid is.

Vergeet zeker niet deze Medische fiche af te drukken, in te vullen en af te geven aan onze VB of aan de leiding. De informatie op deze medische fiches wordt veilig bewaard en enkel bij een ongeval gebruikt.